Přejít na hlavní obsah

Masarykova univerzita je s novým stánkem na veletrhu Gaudeamus

V pavilonu V na brněnském výstavišti budou současní studenti představovat uchazečům nabídku studia až do pátku 26. října.

Muni najdete na stánku číslo 56, který je poprvé v Brně k vidění v novém vizuálním stylu.

Od úterý 23. až do pátku 26. října se Masarykova univerzita představuje uchazečům o studium na veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus na brněnském výstavišti. Pavilon V, kde se akce koná, je pro návštěvníky otevřený v úterý až čtvrtek od 8 do 16 hodin, v pátek pak od 8 do 14 hodin. Muni najdete na stánku číslo 56, který je poprvé v Brně k vidění v novém vizuálním stylu.

Na co můžete na místě těšit? Studium na Muni na místě představují studenti všech devíti fakult, zároveň je k dispozici info pult, kde je možné získat informace o univerzitě jako celku. Ptát se je možné na cokoliv od studijní nabídky, přes podmínky přijímacího řízení a podávání přihlášek až po možnosti bydlení nebo nabídku stipendií na zahraniční studijní pobyty.

V hlavním přednáškovém sále A bude každý den od 11:35 do 12:05 prezentace Masarykovy univerzity zaměřená na podobu studia na vysoké škole, novinky ve studijní nabídce a představení univerzity i jejích součástí.

V takzvaném pedagogickém centru pak bude ve středu a ve čtvrtek od 13:10 do 13:30 přednáška určená primárně učitelům zaměřená na změny ve studijní nabídce v návaznosti na novelu vysokoškolského zákona.

Podívejte se na video z Open Day Muni

Hlavní novinky